Vaihtelua iltapalaan

Olen itse jumittunut aika lailla samoihin ruokiin joita pyörittelen viikosta toiseen, aamupalasta iltapalaan. Olen laiska kokeilemaan uusia reseptejä ja pelkään epäonnistumista ruuan laitossa. Pysyttelen siis usein tutussa ja turvallisessa. 
Välillä kuitenkin tekisi mieli tehdä jotain muuta ja kokeilla ihan simppeleitä ohjeita. Piristää kummasti kun saa vaihtelua ruokapöytään. 

Tässä yhtenä iltana tein vaihteluksi ihan tavallisia jauhelihapihvejä, lohkoperunoita ja kaveriksi tomaatteja uunissa. Oli todella hyvää ja näistä tomaateista tuli ihan mun lemppareita. Suosittelen kokeilemaan. Tämän helpompaa ohjetta ei varmasti löydy!

Tomaattien valmistukseen tarvitset:
- Haluamasi määrän tomaatteja
- Parmesaanijuustoa
- Oreganoa

Viipaloi tomaatit 3-4 osaan ja levitä pellille. Laita päälle parmesaanijuusto sekä oregano. 
Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Valmista!


Kun tomaatit olivat uunissa, paistoin jauhelihapihvit. 
Käytin 400g naudan jauhelihaa ja maustoin pihvit suolalla ja pippurilla. 


Halutessaan voi myös laittaa lisukkeeksi esimerkiksi lohkoperunoita. Perunat voi joko tehdä itse tai sitten ostaa ihan kaupasta. Yhdessä edellisessä kirjoituksessa kerroin kuinka teen itse lohkoperunat ja mielestäni ne ovat kyllä parempia kuin kaupan.


Näin helppoa oli tehdä vähän erilainen iltapala! Voi muutaman päivän syödä vaihteluksi tätä, jonka jälkeen taas ne vanhat tutut ruuatkin maistuvat paremmalta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämää Espanjassa

Än yy tee NYT!

Kokkailua